Efficiënte en inspirerende huisvesting

Tevreden medewerkers
In een sfeervolle, inspirerende omgeving worden mensen gemotiveerd om beter te presteren. Meer flexibiliteit en de mogelijkheid om soms thuis te werken worden door mensen gezien als beloning.

Betere productiviteit
Mensen die gemotiveerd zijn en zich prettig voelen op de werkvloer, presteren beter en zijn meer productief.

Toekomstgerichte werkomgeving
Organisatiegerichte huisvesting is gebaseerd op de toekomstvisie van het bedrijf. Meer flexibiliteit in uw huisvesting betekent meer weerbaarheid tegen de onvermijdelijke veranderingen die we nog moeilijk kunnen inschatten. Bovendien is organisatiegerichte huisvesting gericht op de nieuwe generatie van de werknemers die kiezen voor meer flexibiliteit op de werkvoer.

Tevreden klanten
Gemotiveerde medewerkers leveren betere diensten aan de klanten, waardoor de klanttevredenheid stijgt.

Minder ziekteverzuim
In de werkomgeving waar mensen tevreden zijn met hun werkplek, kantoor en manier van werken worden mensen minder vaak ziek. Ook omdat mensen thuis kunnen werken melden ze zich minder gauw ziek.

Sterker imago/branding
In de nieuwe werkomgeving wordt met veel aandacht nagedacht over de branding van uw organisatie, en wordt de identiteit van uw bedrijf zichtbaar gemaakt in het interieur. Voor de bezoekers en interne medewerkers is dit van groot belang. Zo voelen mensen zich verbonden met hun bedrijf.

Kostenbesparingen
Als door de organisatie voor een flexibele werkvorm wordt gekozen, worden tot 50% m2 bespaard, dat resulteert in forse kostenbesparingen.

Best place to work!
De principes van organisatiegericht huisvesten zijn gecreëerd om de beste werkomgeving voor de medewerkers te creëren waar ze optimaal kunnen werken. Zo voelen ze zicht trots op hun bedrijf en communiceren ze dit ook naar de buitenwereld!

Яндекс.Метрика